Welkom

 

Sinds 5 mei 2014 hebben wij het kantoor in de Recollettenstraat te Nieuwpoort verlaten voor een nieuw kantoor in de Pervijzestraat 53 te Pervijze (Diksmuide). Wij zijn  bereikbaar op ons nieuw telefoonnummer 051/511.961. Graag ontmoeten wij u dan ook op ons nieuw kantoor.

 

Welkom op onze website. In 2006 heeft Inge Vantomme haar vennootschap Accinva BVBA opgericht. Onze vennootschap is erkend door het instituut der Accountants en Belastingconsulenten. Het kantoor, momenteel gevestigd in Nieuwpoort, ontstond uit een familiebedrijf die reeds jaar en dag vennootschappen en eenmanszaken bijstond in wat voor velen een ingewikkeld kluwen van papierwerk en wetten is.

We zijn een allround accountantskantoor ten dienste van KMO's, vrije beroepen en zelfstandigen in diverse sectoren. Tevens staan we garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant en zijn we uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechterlijke en overige financiële materies. Bovendien hebben we ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, ...

Kwaliteit afleveren, onze cliënten begrijpen en met u meedenken, dat zien we als onze belangrijkste taken. We doen ons werk met de glimlach en komen op voor uw belangen.

Ons kantoor besteedt de grootste zorg aan de verdere uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privévermogen. Ook als starter bent u bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning. De eerste consultatie is bovendien gratis.

Neem een kijkje op onze site en blijf op de hoogte van de fiscale en boekhoudkundige actualiteit. Deze wordt maandelijks bijgewerkt om u zo correct mogelijk te informeren.